Over ons

Wij zijn Andy, Jolien, Rorik, Mara en Torak. We heten jullie welkom op Lyssenthoek farm. Onze passie is trekken en kamperen en daarom zijn we zelf begonnen aan onze eigen camping. 
We wonen op een prachtige hoeve in Poperinge, gelegen tussen de Kust, Ieper, Heuvelland en een kilometer verwijderd van de Franse grens.
Onze naam slaat op de Britse militaire begraafplaats Lijssenthoek die enkele honderden meters van onze deur is verwijderd met zijn mooie bezoekerscentrum. (zie toerisme)
Onze camping is open officieel van 1 juni 2020. Alles is spiksplinternieuw. Het is gezellig en kleinschalig met 11 plaatsen en een tentenweide. De kampeerplaatsen zijn ong. 90m² met elk voorziening van water en elektriciteit (10 amp). Sommige plaatsen hebben schaduw. De tentenweide heeft ook elektriciteit (6 amp).
Met veel  enthousiasme zijn we benieuwd naar jullie verhaal. We zullen jullie met plezier bijstaan om de regio te verkennen. Daarnaast zijn we zeer kindvriendelijk. In de sanitaire ruimte is er een plaats voorzien voor de allerkleinsten, met ververstafel en bad. Alsook zijn er vele speeltuigen aanwezig op de camping met o.a. een schommel, glijbaan, speelhuis, zandbak, trampoline, wip en evt. zwembadje bij warm weer. Ook is er een speelweide en koer met fietsjes en tractor.
Ook de dierenliefhebbers komen  zeker aan hun trekken op onze mini-boerderij. Ontdek samen met de kinderen welk voeder de dieren nodig hebben en help met ons mee! Ook een ritje op het paard en koetsritten worden aangeboden.
Er zijn ook leuke dingen te beleven in onze ontspanningsruimte met tapbiljart, darts en pingpongtafel. Ook zijn er wat zitplaatsen voorzien met een leuke leeshoek.
Daarnaast is er ook een mogelijkheid om een was te draaien en te drogen. Er is ook WIFI op de camping aanwezig (op iedere plek!).
We bieden ook de mogelijkheid aan om een tent te huren. Deze is voor maximum 6 personen (2 slaapcompartimenten van 3). Alle meubilair is ter beschikking indien gewenst tegen meerprijs. Ze heeft ook nog een grote leefruimte van 12m² waar je gemakkelijk kan rechtstaan.
Heb je verder nog vragen of wensen? Dan doen wij zeker het mogelijke om jullie daarbij te helpen.
Inchecken kan iedere dag van 13u tot 21u in het hoogseizoen. In laagseizoen geen binding aan uren. De huisdieren zijn ook welkom bij ons. We vragen algemene stilte vanaf 22u.